Zoeken naar eurolidstaat omrekenen

eurolidstaat omrekenen
 
EUROCONVERT in het Nederlands Excel functies vertaling.
De Nederlandse vertaling van de Excel functie EUROCONVERT is.: Met deze functie kunt u een waarde omrekenen naar euro's, euro's' omrekenen naar valuta's' van andere eurolidstaten of een valuta van een eurolidstaat omrekenen naar een valuta van een andere eurolidstaat, waarbij de euro als tussenvaluta wordt gebruikt driehoeksconversie.
Excel Excel function function name name translations translations Nederlands-English. Nederlands-English.
Met deze werkbladfunctie kunt u een waarde omrekenen naar euro's, euro's' omrekenen naar valuta's' van andere eurolidstaten of een valuta van een eurolidstaat omrekenen naar een valuta van een andere eurolidstaat, waarbij de euro als tussenvaluta wordt gebruikt driehoeksconversie. Geeft gegevens uit een draaitabelrapport als resultaat.
Nieuwe pagina 1.
Met deze werkbladfunctie kunt u een waarde omrekenen naar euro's, euro's' omrekenen naar valuta's' van andere eurolidstaten of een valuta van een eurolidstaat omrekenen naar een valuta van een andere eurolidstaat, waarbij de euro als tussenvaluta wordt gebruikt driehoeksconversie. Deze functie kan worden toegepast op alle valuta's' van EU-landen die de euro hebben ingevoerd.

Contacteer ons